Wat u moet weten over gezondheidszorgklinieken

Vaak krijgen mensen een ziekenhuis in de war met een kliniek in de gezondheidszorg. Het zijn twee totaal verschillende dingen, afhankelijk van wat je hebt gedaan. We kunnen allemaal denken aan medische behandeling door onze artsen in ziekenhuizen, maar klinieken kunnen meer bieden. Hier zijn enkele dingen om te weten als het gaat om precies wat zorgklinieken zijn en wat ze bieden.

Patiënten

Wanneer we naar het ziekenhuis moeten voor een medische aandoening, komen we aan en melden we ons vooraan aan. Als u zich echter in een noodtoestand bevindt, wordt u misschien door EMT-bemanningsleden op een brancard ingehaald. Patiënten in ziekenhuizen blijven dagenlang achter in dit soort faciliteiten. Ze krijgen een kamer toegewezen en kunnen gedurende een bepaalde tijd in dat gebied verblijven met betrekking tot hun medische kwestie. Meestal komt een arts langs en controleert de patiënt om hen te informeren over hun toestand. Patiënten in dit soort omgeving zullen gedurende een nacht verblijven en moeten nauwlettend worden gevolgd. In gezondheidsklinieken verblijft u meestal niet ‘s nachts, maar bezoekt u de faciliteit om een ​​controle van de arts te krijgen. Deze persoon zal je medicatie voorschrijven en je kunt vertrekken om naar huis te gaan. U bent misschien een “patiënt” in een ziekenhuis geweest voordat u regelmatig in een kliniek bent geweest.

Dringend

Als u een kritischer situatie hebt, gebeurt dat van de ene op de andere dag en heeft onmiddellijke aandacht nodig. Dan kunt u haasten naar dringende zorg. De meeste gevallen in deze kliniek zijn niet levensbedreigend, maar er is een arts beschikbaar om medicijnen toe te dienen of om naar uw medische probleem te kijken. Dit kunnen medische ongelukken zijn zoals een gebroken arm, een allergie-aanval ‘s nachts of medicatie die u een slechte reactie heeft gegeven. U kunt manuele therapie Leeuwarden krijgen. Hier zijn enkele van de normale soorten problemen die worden aangetroffen in een urgentie- en gezondheidszorgkliniek: gebroken botten, astma-aanval, bloeden maar niet levensbedreigend, routinematige bezoeken, immunisaties / benodigde foto’s en dokterscontrole.

Gratis klinieken

Dit soort klinieken kan nuttig zijn voor mensen met een laag inkomen of mensen zonder verzekering. Non-profitorganisaties financieren ze of de opzet is waar je naar toe kunt lopen en direct een contante betaling voor je eten kunt doen. Je moet volgens de richtlijnen van de kliniek kwaliteit hebben om gratis zorg te krijgen.

Over het algemeen duiken zorgklinieken steeds meer op in onze gemeenschappen. Ze zijn een prima manier om te gebruiken wanneer een kind midden in de nacht ziek wordt of iemand zijn medicijn heeft opgebruikt. Klinieken hebben vaak een arts en een ondersteunend personeel bij de hand om degenen die in of met een afspraak lopen bij te staan. Ziekenhuizen houden patiënten ‘s nachts vast, terwijl gezondheidszorgklinieken het tegenovergestelde zijn. Ze worden gebruikt om u te helpen bij het controleren en zijn regelmatig een plek om te bezoeken. Sommige klinieken zijn gratis en accepteren directe contante betalingen.